• SCHERPE PRIJS

  Grote orders? Neem contact op!

 • +31 (0)30 212 97 53

 • Bezorging in overleg

  Vraag naar de mogelijkheden!

 • VEILIG WINKELEN

  Dagelijkse scan op veiligheid!

Categorieën

Fabrikanten

Geen fabrikant

INFORMATIE:

Crane Container BV
Handelsweg 2
3401 ME IJSSELSTEIN

Tel: +31 (0)30 2129753

K.v.k. 30178391
BTW: NL8145.83.982.B01
IBAN: NL79 RABO 0169 2148 42Ons bedrijf:

Crane Container BV heeft als core business het produceren, modificeren en ontwikkeling van transport en opslag systemen. Denk hierbij aan de Kraancontainer® welke reeds 30 jaar een veel gebruikt product is in de bouw verder staan wij bekend om het modificeren van bijv. de Zeecontainers waar wij inmiddels behoorlijke mooie referenties in hebben opgebouwd.

Enkele van deze referenties: Caterpillar, Linde heftrucks, TNO, Nintendo, PON, Hyundai, Jaegermeister etc. Klik hier voor een overzicht.

Daarnaast is door de markt waarin Crane Container opereert bij onze relaties steeds meer de vraag gekomen om kwaliteitief hoogwaardige transport en opslag systemen te leveren. Om het overzicht en onderscheid tussen wat wij zelf ontwikkelen en wat wij importeren of verhandelen te behouden hebben wij Contrans.nl gelanceerd. Deze site zal als onze catalogus gaan fungeren voor Transport & Opslag systemen denk hierbij aan; hijsmiddelen, containers, container parts, offshore containers en parts, opslagunits tot heftruck verreiker voorzetapparatuur.

Ons team:

Crane Container is een jong dynamisch bedrijf met gedreven mensen met een service gerichte aanpak. Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats, technische dienst, ingenering sales en rental afdeling die in staat is op iedere vraag een antwoord te geven of to actie over te gaan. keuringen reparatie en onderhoud van uw materieel en machines aan te pakken.

Service:

Crane Container BV kan met haar technische dienst ook keuringen reparatie en onderhoud van uw materieel en machines verrichten en eventueel beheren en in opslag nemen.


Service en Onderhoud

Crane Container BV bied u naast haar leveringsprogramma ook Service en onderhoudsdiensten aan!

 • Reparatie en modificatie. Tevens beschikken wij over een Engeneer afdeling, dus voor complexere productie en modificaties kunt u bij ons terecht!

  Reparatie & modificatie

 • Onderhoud van uw materieel is aan ons goed besteed. Onze technische dienst staat voor u klaar. Eventueel is opslag van materieel bij ons mogelijk!

  (PREVENTIEF) Onderhoud

 • Keuring van hijsmiddelen en voorzetapparatuur inclusief proefbelasting is voor ons kinderspel. Wij helpen u graag verder. Informeer naar de mogelijkheden!

  Keuring hijs- en hefmiddelen

 • Materieelbeheer met ons Tools Management System beheren wij uw machine park en kunnen wij u desgewenst optijd inlichten over aanstaande keuringen of onderhoud.

  BeheErsysteem